Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @badgalriri

RiRi deed ons via Instagram een releasedatum én heel subtiele sneak peeks cadeau.

HEBBEN: Rihanna’s beautylijn, Fenty Beauty, komt binnenkort uit

In februari kondigde Rihanna aan dat ze in de herfst van dit jaar met een eigen make-uplijn zou komen, maar die herfst valt blijkbaar vroeg in Rihannaland. Binnen een dikke maand al, vanaf vrijdag 8 september, zal Fenty Beauty te koop zijn. De eerste (subtiele) sneak peeks zijn veelbelovend!


Rihanna liet dinsdagavond via sociale media weten dat ze haar beautylijn launcht op 8 september en dat die te koop zal zijn bij Sephora en Harvey Nichols. Zoals make-upfans wel weten (en vervloeken) hebben we geen van beide ketens winkels in België, maar online zal je op sephora.com, sephora.fr of harveynichols.com terechtkunnen voor de Fenty Beauty-producten.

Subtiele sneak peeks


Helaas kregen we nog steeds geen productjes te zien, maar RiRi houdt ons niet helemaal op het droge. De voorbije dagen post ze steeds vaker foto’s van zichzelf op evenementen en tagt ze Fenty Beauty op haar gezicht of laat ze gewoon in de caption weten dat ze haar eigen producten draagt.

Wat opvalt is dat de ‘Rude Boy’-zangeres er op die foto’s heel glowy uitziet – highlighter! – en dat ze verschillende lipkleuren draagt, namelijk een dieprode, een peachy en een meer bordeauxachtige kleur. Aangezien RiRi bij een van de foto’s ‘Face by @fentybeauty’ schrijft, alsof ze haar volledige gezicht heeft kunnen opmaken met haar eigen lijn, lijkt het er steeds sterker op dat de zangeres all the way gaat met haar collectie. We’re talking oogschaduw, lipproducten, highlighters, bronzers en noem maar op. Fingers crossed dat we gelijk hebben!

https://www.instagram.com/p/BW9I9JrD8wk/?taken-by=badgalriri

 

Meer beautynieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '