Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Change your perspective

Handige make-uptips voor brildragers

Brillen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Er zijn tegenwoordig een hele hoop hippe modellen op de markt. Een bril op je neus is dus niet langer iets om je voor te schamen. Integendeel! Let's change your perspective on specs en maak je look compleet met deze make-uptips.

1. Zet je ogen in de verf 

Je zou denken dat met een bril alle aandacht sowieso al naar je ogen gaat. Niets is minder waar. Een bril verstopt je ogen. Als je een bril draagt, kan je je ogen beter éxtra in de verf zetten. Op die manier komen niet alleen je ogen maar ook je bril méér tot hun recht. 

 

2. Style je wenkbrauwen 

Het plaatje moet volledig kloppen toch? Zorg ervoor dat de vorm van je wenkbrauwen past bij de bril op je neus. Indien nodig kleur je je wenkbrauwen best een beetje bij. Let er wel op dat het nog steeds natuurlijk oogt. 

 

3. Gebruik concealer 

Een bril werpt een schaduw over je gezicht. Je kan dus best steeds een laagje concealer aanbrengen onder je ogen. Vooral als je last hebt van wallen of donkere kringen is het zeker een aanrader om een goeie concealer aan te brengen voordat je je bril op je neus zet.  

 

4. Vermijd brilafdrukken 

Een bril laat vaak rode plekjes achter op de plaatsen waar 'ie op je neus steunt. Vaak hangt je foundation tegen het einde van de dag aan je bril, hoewel je die 's morgens op je neus hebt aangebracht . Het kan een oplossing zijn om je vloeibare foundation te vervangen door minerale poederfoundation

 

Lees ook: 

Hou jij wel van een beetje bling bling? Vergeet glitterlippen: glitterwenkbrauwen zijn the next big thing. Je wenkbrauwen zijn het belangrijkste kenmerk van je gezicht. Dit zijn de 10 wenkbrauwgeboden die je moet kennen. Last van een vette huid? Deze 7 foundations zijn perfect voor jou

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '