https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Hairdressers Against Aids 2013

Zin in een nieuwe coupe, geknipt door de beste kappers van het land voor slechts €25? Dat kan! En het beste van alles: je steunt er de strijd tegen aids mee.

Hairdressers Against Aids is een initiatief van L'Oréal, gesteund door Unesco. Het concept: gedurende 12 uur wisselen 60 vrijwillige kappers uit de vier hoeken van België elkaar af om zo veel mogelijk mensen een nieuw kapsel te geven. Het geld dat ze daarmee verzamelen, gaat integraal naar Sida'SOS, een organisatie die jongeren op het gevaar van de ziekte wijst. 

 

De kappersmarathon gaat door op vrijdag 29 november 2013, van twaalf uur 's middags tot middernacht. Place to be: de Académie de Coiffure van L'Oréal in Brussel, uitzonderlijk geopend voor het grote publiek.

 

Zin om deel te nemen aan dit interessante project? Je kan je inschrijven en een afspraak maken via Anneleen Librecht op het nummer 02/210.06.66 of via het e-mailadres anneleen.librecht@loreal.com.

 

Met de beelden van vorig jaar kan je alvast wat in de stemming komen!

 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content