Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Naturel of toch liever iets gedurfd? De keuze is aan jou!

Kappersafspraak gepland? Dit zijn de populairste haarkleuren voor de herfst

Binnen enkele dagen is het officieel herfst en er zijn heel wat mensen die na de zomermaanden een kappersafspraak in hun agenda hebben staan. Is dit bij jou het geval en ben je nog op zoek naar een leuke coupe voor het najaar? Laat je dan inspireren door de populairste haarkleuren voor de herfst van 2020!


Met je komende kappersafspraak kan je twee richtingen uit als we kijken naar de trends voor het najaar. Zit je liever niet met een opvallende uitgroei en ben je op zoek naar een haarkleur die makkelijk is in onderhoud? Dan zijn er een aantal natuurlijke en subtiele kleuringen waar je uit kan kiezen. Of je hebt je tijdens de lockdown laten inspireren door al die felle kleurtjes die je op Instagram hebt zien passeren met als gevolg dat je nu zelf voor een grote verandering wil gaan. Naturel of toch liever iets gedurfd? Maak kennis met de populairste haarkleuren voor de herfst van 2020!

Peach, please


De afgelopen maanden deden vooral roségouden coupes het goed op Instagram, maar het zijn vooral perzikachtige tinten die we dit najaar gaan terugzien. Het resultaat is zeker gedurfd, maar omdat de kleuring redelijk zacht is, is het niet ontzettend extravagant. Je wil dus eerder voor een iets subtielere waas kiezen en niet je lokken knaloranje kleuren.

https://www.instagram.com/p/CBYUF3aAbBq/?utm_source=ig_embed

Chocolate Chai


Haarkleuren voor brunettes vinden hun naam meestal terug in de wereld van koffie. Zo hadden we in het verleden al cold brew en anno 2020 kiezen we massaal voor chocolate chai. Welk resultaat mag je nu precies verwachten? Wel, de aanzet van je haar is iets donkerder en combineer je met iets lichtere highlights. Net zoals die mooie swirls die je steeds in je koffie ziet. Ideaal voor wie liever niet om de zes weken naar de kapper gaat!

Vakantieblond


Is jouw haar in de zomer vaak een tikkeltje lichter omwille van je strandvakantie, maar ging die dit jaar helaas niet door? Dan kan je het toch gewoon faken? Deze vakantieblonde kleur is namelijk de trend voor blondines dit najaar. Wil jij dat (na)zomerse gevoel nog iets langer vasthouden? Dan is deze haarkleur iets voor jou.

Koperen highlights


Is jouw haar van nature redelijk donker of zelfs zwart? Kies dan voor koper- of honingkleurige highlights in je haar. Ziet er erg natuurlijk uit en het geeft je coupe een mooie en warme uitstraling zonder dat het er na twee weken schraal uitziet.

Platinablond


Voor wie al jaren droomt van een platinablonde coupe, maar niet eerder de stap durfde te zetten: now is the time! Ook deze blonde kleur is namelijk een van de populairste haarkleuren voor de herfst. Verschillende celebs zoals bijvoorbeeld het model Kaia Gerber waagden al de stap en het resultaat mag er wezen. Opgelet, want aan deze haarkleur heb je natuurlijk wel wat meer onderhoud!

Gouden medaille


Dol op al die warme herfstkleuren? Kies dan voor je coupe voor een gouden accent. Wel kies je beter voor enkele zachte en subtiele highlights in plaats van voor het bekende ombre-effect. Kan perfect in combinatie met je eigen haarkleur, maar om het effect nog mooier te maken, kan je nog altijd een aantal koperen highlights laten toevoegen. Zo komt je herfstcoupe pas écht tot zijn recht.

https://www.instagram.com/p/B-4ymOCh_Lk/

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '