https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Reebok x Gigi Hadid

Je kan de collectie tijdens het sporten dragen, maar ook naar jouw werk!

ZIEN: Gigi Hadid stelt haar sportkledingcollectie met Reebok voor

Na haar samenwerking met Tommy Hilfiger vorig jaar besloot Gigi Hadid de handen in elkaar te slaan met sportmerk Reebok. Het resultaat? Een stijlvolle collectie waarin Gigi’s liefde voor sport en mode naar voren komt. Volgens het topmodel kan je die twee namelijk perfect combineren. Gigi, je hebt gelijk!


Tegenwoordig schieten de samenwerkingen als paddenstoelen uit de grond. Je ziet het wel vaker, een bekende kop gaat met een merk in zee om dan samen een product, of in het geval van Gigi een hele collectie, op de markt te brengen. We present you: Reebok x Gigi Hadid.

Oldskool vibe


Naar inspiratie hoefde Gigi niet lang te zoeken. Ze deed vroeger fanatiek aan volleybal en daaruit haalde ze het idee voor deze athleisure-collectie. De opvallende strepen en colorblock-combinaties geven het geheel een echte jaren-80- en jaren-90-vibe. Dat zorgt ervoor dat je er niet zomaar voorbij zal lopen in de winkel en dat je uit nieuwsgierigheid de kledinghangers meteen zal beginnen te inspecteren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Naast trainingspakken, joggingbroeken en T-shirts bevat de collectie ook sportbeha’s en sneakers. Gigi Hadid wil benadrukken dat je haar kledinglijn niet alleen in de sportschool hoeft te dragen. Ze moedigt iedereen aan om er ook voor andere activiteiten naar te grijpen, zowel binnen- als buitenshuis.

Sportieve levensles


Dat Gigi enorm tevreden is met het eindresultaat, laat ze alvast op Instagram weten. ‘Deze collectie voor Reebok ontwerpen is alles waar ik van droomde. Toen ik opgroeide, was sport een groot deel van mijn leven. Veel van de lessen die ik daar leerde hebben me geholpen in mijn privéleven en verdere carrière’, schreef ze bij een plaatje van de samenwerking. You go, girl!

‘Reebok x Gigi Hadid’ is te verkrijgen op de website van Reebok.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content