Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Door één keer het masker te gebruiken ben ik de dagenlange ellende van een puist in vorming bespaard gebleven.'

Flair Beauty testteam: White Cleansing Face Mask van Natura Siberica

Eva (24) komt de deur niet uit zonder een laagje mascara. Naast een grote obsessie voor fashion & beauty koestert deze Russische een grote liefde voor rode lipstick, die bijna even sterk is als haar girl crush op Victoria Beckham.


White Cleansing Face Mask van Natura Siberica: 9/10


Prijs/kwaliteit

Voor een gezichtsmasker dat na één gebruik al een duidelijk effect heeft, vind ik het een goede prijs. De tube gaat trouwens best lang mee.

Geur/textuur

Zoals de naam al zegt, is het een wit masker. Ik ben verrast door de plakkerige textuur wanneer ik het product uit de tube duw. Maar eenmaal het in contact komt met de huid wordt het een heel zachte olieachtige gel die zich snel aan de huid hecht. De geur valt wel meer op dan bij de meeste maskers, maar ik vind het een zacht, aangenaam aroma.

Pluspunten

Hij droogt de huid niet uit, wat bij andere reinigende maskers soms wel het geval is. Mijn huid voelt gevoed en helemaal niet trekkerig aan wanneer ik het masker afspoel.

Het masker reinigt echt grondig. Voor ik een dun laagje aanbracht, voelde ik een pijnlijke plek op mijn kin – het drukkende gevoel net voor er een puistje de kop op komt steken. Toen ik het masker af had gespoeld, zag ik dat het de talg naar de oppervlakte had gezogen. Daardoor was er een ‘wit kopje’ was ontstaan dat ik heel voorzichtig kon verwijderen. Door één keer het masker te gebruiken ben ik dus de dagenlange ellende van een puist in vorming bespaard gebleven.

Minpunten

Het masker droogt niet op, dus ik moet heel voorzichtig zijn om geen vlekken te maken. Zorg ook dat je haar goed uit je gezicht blijft, anders wordt het een plakkerig boeltje (maar dat is bij elk gezichtsmasker natuurlijk zo).

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja, als ik een opkomend puistje voel onder de huid, weet ik naar wat ik moet grijpen vanaf nu.

Natura Siberica is een biologisch cosmeticamerk dat gebruikmaakt van wild geoogste kruiden en planten uit Siberië. Het witte masker is geschikt voor zowel de normale als gemengde huid. Hij bevat witte klei en zinkoxide die helpen om de huid te laten ademen en overtollige talgproductie regelen. Ik laat het zo’n 10 minuten inwerken alvorens uit te spoelen met lauwwarm water.

White Cleansing Face Mask – 13,99 – Natura Siberica, bij Di.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '