Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Werkt dit beautyproduct zoals het moet? De beautyredactrices van Flair testen het uit!

Flair Beauty testteam: Volume Shake mascara van Rimmel

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Laura (27) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – dagelijks een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.


Volume Shake mascara van Rimmel: 9/10


Prijs/kwaliteit

Voor € 15,49 vind ik dit een meer dan degelijke mascara. Uiteraard bestaan er goedkopere exemplaren, maar ik heb ook al duurdere mascara’s gehad die minder goed waren dan deze.

Geur/textuur

De geur heeft wat weg van plakkaatverf, maar is niet penetrant.

Pluspunten

Deze mascara maakt z’n belofte waar: hij kan onmogelijk klonteren vanwege het 3D-fiberborsteltje. Door met de tube te schudden, wordt de formule dankzij het shakersysteem ververst, waardoor uitdroging wordt tegengegaan.

Minpunten

Het enige minpunt dat ik kan bedenken, is dat de tube vrij zwaar weegt vanwege het shakesysteem. Je neemt ‘m dus minder makkelijk mee in je handtas.

Zou je het opnieuw kopen?

Yes! Er is niets zo hatelijk als een mascara kopen en na een maand merken dat hij begint uit te drogen en te klonteren. Ik geef toe dat ik het in het begin maar een raar zicht vond om met m’n tube te staan schudden, maar het werkt dus écht: ik gebruik de Volume Shake nu al 2,5 maand, en de formule is nog steeds even vers als de eerste keer dat ik die op m’n wimpers aanbracht. Het is niet alleen een ingenieus systeem, de mascara geeft me ook volle wimpers met extra krul. Yep, ik ben fan!

Volume Shake mascara van Rimmel – € 15,49 – Kruidvat.

Lees meer beauty reviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '