Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘Mijn lief vond mijn krullen maar niks. Maar eerlijk: een goedkopere krultang dan deze vind je volgens mij niet.’

Flair Beauty testteam: Primark Skinny Tong

Charlotte (28), beautyvlogger, volgt de ‘anciens’ onder de beauty-YouTubers al sinds hun beginjaren en ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar hun tutorials te kijken. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en maakt er haar missie van om de foundation te vinden die onzichtbaar is en haar toch de perfecte glow geeft. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de producten in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend-te-testen’.

Primark Skinny Tong: 8/10


Prijs/kwaliteit:

Een goedkopere krultang dan dit zal je volgens mij niet kunnen vinden. Ook al gebruik je ze maar af en toe, je hebt er in mijn ogen weinig mee te verliezen.

Gebruik:

Deze Skinny Tong of chopstick curler is een superdunne krultang waarmee je erg vaste, kleine krulletjes kan maken. De krultang heeft maar één stand en aangezien je niet zeker weet hoe hoog de temperatuur is, raad ik aan om eerst een hittebeschermend product aan te brengen. Ik nam telkens een dunne lok haar en wikkelde die rond de krultang, na een 5-tal seconden (ik durfde niet langer) liet ik los en zat er al een erg vaste krul in mijn haar. Ik liet alle krullen afkoelen en kamde ze vervolgens voorzichtig uit. De lengtes van mijn haar waren een beetje droog en pluizig, dus ik bracht na het uitkammen wat olie aan en maakte de krullen nog wat meer los met mijn vingers.

Pluspunten:

  • De Skinny Tong doet wat een krultang moet doen: de krullen waren snel gevormd en zaten heel vast.
  • Ze warmt snel op en koelt snel af.
  • Ze heeft een klein staandertje zodat je ze tussendoor even op een oppervlak kan laten rusten.


Minpunten:

  • Je kan de temperatuur niet regelen en de krultang wordt best warm. Als je fijn en broos haar hebt gebruik je beter een zo laag mogelijke temperatuur. Het lijkt me dus zeker geen krultang om dagelijks te gebruiken.
  • Het is een hele dunne krultang waar je maar één type krullen mee kan maken. Ik vond het vooral heel raar om mezelf met zo’n kleine krulletjes te zien en mijn lief was duidelijk ook geen fan. Primark, brengen jullie ook een dikkere variant uit voor grotere krullen, alsjeblieft?


Een blijver?

De krultang werkt bijzonder goed en dat is best indrukwekkend voor die prijs. De kleine krulletjes zijn echter niet zo mijn ding, dus ik denk niet dat ik ze snel opnieuw zal gebruiken.

Productinfo:

Skinny Tong Krultang – € 11 – Primark.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '