Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Hij verkleint m’n poriën en zorgt ervoor dat mijn huid niet glimt, en dat een hele dag lang.'

Flair Beauty testteam: Pore Refining Solutions Instant Perfector van Clinique

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Laura (27) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – dagelijks een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.


Pore Refining Solutions Instant Perfector van Clinique in de tint Invisible Light: 8/10


Prijs/kwaliteit

23,90 euro is niet min voor zo’n kleine tube, maar ik doe er zeker drie maanden mee waardoor ik de prijs meer dan redelijk vind.

Geur/textuur

De formule is zo goed als geurloos. Wel moet je meteen beginnen smeren nadat je ’t aanbrengt, anders verpulvert het in je hand. Je mag het mattifiërende effect hier erg letterlijk nemen. 

Pluspunten

Ik heb een erg vette huid en testte al tal van producten om ze minder te doen glimmen, maar deze Pore Refining Solutions Instant Perfector doet exact wat hij belooft. Hij verkleint m’n poriën en zorgt ervoor dat mijn huid niet glimt, en dat een hele dag lang. 

Minpunten

Als ik ‘m vijf dagen aan een stuk gebruik, merk ik dat m’n T-zone (voorhoofd, neus en kin) soms wel erg droog kan worden. Daarom las ik op tijd en stond een dagje pauze in zodat m’n huid kan recupereren.

Zou ik het opnieuw kopen?

Sowieso. Intussen is deze Pore Refining Solutions Instant Perfector een vaste waarde in m’n badkamerkast.

Van fixerende poeders tot setting sprays: ik probeerde zowat alles wat op de markt beschikbaar was, maar geen enkel product kon me helpen. Ik had me er al bij neergelegd dat ik tot het einde van m’n dagen zou blinken als een kerstbal. Tot mijn mama toevallig dit product ontdekte bij de parfumerie. Na een keer testen, spoorde ze me aan ook een tube te kopen and the rest is history: voor het eerst in 27 jaar is mijn huid matter dan ooit en ik happier dan ooit. In het begin ging ik steevast voor de tint Invisible Bright, maar ik heb gemerkt dat de Invisible Light m’n huid een sunkissed teint geeft. Sindsdien kan ik niet meer zonder.

Pore Refining Solutions Instant Perfector in ‘Invisible Light’ – € 23,90 – bij Ici Paris XL.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '