Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Mijn lippen hebben een vleugje kleur gekregen en worden meteen gehydrateerd.'

Flair Beauty testteam: Marimekko for Clinique Pop™ Splash Lip Gloss + Hydration van Clinique

Webredactrice Sandie (26) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet meer zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).


Marimekko for Clinique Pop™ Splash Lip Gloss + Hydration van Clinique: 7,5/10


Prijs/kwaliteit

Niet spotgoedkoop voor een lipgloss, maar als het om een speciale collectie gaat (Clinique ging een samenwerking aan met het Finse designmerk Marimekko), mag het al eens iets meer zijn.

Geur/textuur

Vaak heeft een lipgloss een redelijk zoete geur, maar dat is bij dit exemplaar totaal niet het geval. Ook de textuur is heel aangenaam en kleeft niet.

Pluspunten

De verpakking springt meteen in het oog. Verder vind ik de tint erg mooi. Mijn lippen hebben een vleugje kleur (best twee laagjes aanbrengen!) gekregen en worden meteen gehydrateerd.

Minpunten

Urenlang blijft hij niet zitten, maar dat verwacht je ook niet van een lipgloss. Neem je exemplaar dus zeker mee in je handtas, zodat je af en toe kan bijwerken.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja. Normaal gezien draag ik liever een lipstick dan een gloss, maar dit exemplaar van Clinique heeft me aangenaam verrast. De niet-plakkerige textuur en het feit dat hij geurloos is, spreken me het meest aan.

Marimekko for Clinique Pop™ Splash Lip Gloss + Hydration – € 21,50 – Clinique, parfumerie.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '