Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Een ontspannend avondje me-time vol pampering is voor mij niet compleet zonder een lang bad met een goed boek.'

Flair Beauty testteam: Sex Bomb Bath Bomb van Lush

Eva (24) komt de deur niet uit zonder een laagje mascara. Naast een grote obsessie voor fashion & beauty heeft deze Russische ook een liefde voor rode lipstick, die bijna even sterk is als haar girl crush op Victoria Beckham.


Sex Bomb Bath Bomb van Lush: 10/10


Prijs/kwaliteit

Bijna € 5 om één bad te nemen is misschien veel, maar deze bath bomb is het meer dan waard.

Geur/textuur

De geur is heerlijk zacht en ontspannend. Het viel me op dat de kleine rozenblaadjes die uit de bath bomb vrijkomen, een heel gelachtige textuur hebben.

Pluspunten

Mijn bad kleurde helemaal roze! Dat geeft een heel nieuwe dimensie aan een bad nemen. Mijn huid voelde zachter dan ooit aan dankzij de essentiële oliën, waardoor ik na het bad mijn gewoonlijke bodylotion niet meer nodig had.

Minpunten

Het enige wat ik kan bedenken is dat het duur is om elke keer € 5 neer te tellen voor de eenmalige hemels badje.

Zou ik het opnieuw kopen?

Yes! Ik wil andere de Bath Bombs van Lush ook proberen, maar deze staat alvast op mijn lijstje met goedgekeurde beautyproducten.

In tegensteling tot wat de naam suggereert, heb ik mijn lief niet meegevraagd in bad. Een ontspannend avondje me-time vol pampering is voor mij niet compleet zonder een lang bad met een goed boek. Terwijl je bad volloopt, laat je de Sex Bomb erin vallen. Hij begint meteen te bruisen en kleurt het water roze. De belangrijkste bestanddelen van de Sex Bomb zijn essentiële oliën van jasmijn en ylang ylang. Een beetje scharlei-olie zorgt voor een kalmerende werking. Na mijn bad kleurde mijn huid gelukkig niet roze (remember het meisje dat haar Lushproduct fout gebruikte?), maar er was wel een ander blijvend effect: ze voelde zijdezacht aan én ik viel heel ontspannen in slaap.

Sex Bomb Bath Bomb van Lush – € 4,95 – Lush, in de winkels van Lush of online.

Lees meer beauty reviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '