Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'De olie is 100% natuurlijk, samengesteld uit 11 plantaardige en 9 essentiële oliën.'

Flair Beauty testteam: Huile sublime van Pureté Bio

Eva (24) komt de deur niet uit zonder een laagje mascara. Naast een grote obsessie voor fashion & beauty heeft deze Russische ook een liefde voor rode lipstick, die bijna even sterk is als haar girl crush op Victoria Beckham.


 

Huile sublime van Pureté Bio: 6/10


Prijs/kwaliteit

In vergelijking met oliën van andere merken die dezelfde werking beloven, is deze wat aan de prijzige kant. Maar voor die prijs krijg je wel een 100% natuurlijk product.

Textuur/geur

Hij heeft de textuur die je verwacht van een olie, alsook de gelige kleur. De geur is kruidig, persoonlijk ben ik geen grote fan, maar ik kan me voorstellen dat dit andere mensen wel aanspreekt.

Pluspunten

Mijn huid voelt écht zijdezacht aan dankzij de olie. Ik heb hem ook getest op mijn haar en vond mijn lokken er veel gezonder uitzien.

Minpunten

Zelfs uren nadat ik de olie heb aangebracht, is hij niet helemaal opgenomen door de huid. Let er dus op dat je niet te veel gebruikt. De geur vind ik té aanwezig, waardoor de olie overdag moeilijk te combineren is met bijvoorbeeld een parfum.

Zou ik het opnieuw kopen?

Niet meteen. Ik was nét niet overtuigd om de olie die een vaste plaats heeft in mijn badkamer in te ruilen voor deze nieuwe optie op de markt.

De olie is 100% natuurlijk, samengesteld uit 11 plantaardige en 9 essentiële oliën. Bovendien is hij van Belgische makelij! Volgens de verpakking is hij geschikt voor het gezicht, lichaam en haar. Als je hem overdag wil aanbrengen, raad ik aan om de olie te verdunnen in een crème of lotion. ’s Avonds kan je hem wel puur gebruiken, want dan krijgt de olie een hele nacht de tijd om in te trekken, lig je niet wakker van de geur, maar heb je wél het positieve effect op je huid en haar.

Huile sublime – € 26 – Pureté Bio, bij de natuurwinkel en apotheek.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '