Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Mijn huid straalt meteen na het aanbrengen, zonder dat ze te hard glimt. Voor mij is dit enorm belangrijk omdat ik een gemengde huid heb.'

Flair Beauty testteam: Even Better Glow Foundation van Clinique

Eva (24) komt de deur niet uit zonder een laagje mascara. Naast een grote obsessie voor fashion & beauty heeft deze Russische ook een liefde voor rode lipstick, die bijna even sterk is als haar girl crush op Victoria Beckham.


Even Better Glow Foundation van Clinique: 8/10


Prijs/kwaliteit

Clinique is aan de duurdere kant van het spectrum, maar dit is een foundation van topkwaliteit.

Geur/textuur

Deze foundation geeft een medium dekking. De vloeibare textuur voelt licht aan op de huid en verstopt mijn poriën niet.

Pluspunten

Het grootste pluspunt vind ik de gezonde glow die hij geeft. Mijn huid straalt meteen na het aanbrengen, zonder dat ze te hard glimt. Voor mij is dit enorm belangrijk, omdat ik een gemengde huid heb. Even Better Glow is ook beschikbaar in 30 (!) tinten, dus als je door een zonvakantie opeens een nieuwe tint nodig hebt, hoef je niet meteen een grote sprong te maken van de ene tint naar de andere. Ik heb een heel bleke huid en gebruik de kleur Alabaster.

Minpunten

Op sommige plaatsen heb ik last van onzuiverheden en jammer genoeg dekt deze foundation niet genoeg om alles te camoufleren. No worries, dit los ik makkelijk op met een concealer. Na enkele uren komt bij mijn gezonde gloed toch weer een vette T-zone tevoorschijn. Niets wat blotting paper of poeder niet kan oplossen, je moet alleen wel weten dat je in de namiddag best even bijpoedert.

Zou ik het opnieuw kopen?

Niet om dagelijks te dragen.

Ik vind de foundation goed, maar niet voor dagelijks gebruik. Mijn vette T-zone gooit roet in het eten, waardoor ik al na enkele uren mijn make-up moet bijwerken. Voor een avondje uit vind ik Even Better Glow wél goed! Hij geeft mijn huid een luxueuze gloed, en de textuur blendt heel mooi met mijn huid. Na langdurig gebruik zou de foundation je huidtextuur verbeteren, ik heb hem nog maar net, dus hier kan ik nog geen oordeel over vellen.

Even Better Glow Foundation LIGHT REFLECTING MAKEUP SPF 15 van Clinique – € 34,90 – Ici Paris XL.

Lees meer beauty reviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '