Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Ik heb geen watjes meer nodig en heb het gevoel dat mijn huid op de meest zachte manier van alle make-up ontdaan wordt.'

Flair Beauty testteam: Deep Cleansing Oil van DHC

Elisabeth is beautyredactrice bij Flair, zweert bij gitzwarte eyeliner, smeert elke dag een vitamine C-product en is verslaafd aan exfoliërende maskertjes.


 

Deep Cleansing Oil van DHC: 8/10


Prijs/kwaliteit

Met zijn € 33,50 is deze reinigende olie van DHC zeker niet de goedkoopste op de markt. Maar je hebt er wel een natuurlijk exemplaar voor, zonder kleurstoffen, parabenen, minerale oliën of parfum.

Geur/textuur

De geur is redelijk neutraal. Ik gebruik hem intussen een jaar en ik kan me maar moeizaam herinneren hoe hij ruikt terwijl ik dit typ. ‘Geurloos’ is de beste omschrijving, denk ik. De textuur is redelijk vloeibaar, vergelijkbaar met een gewone olijfolie. Na toevoeging van water, verandert de textuur in een fijne melkachtige substantie.

Pluspunten

Ik gebruik deze olie als demaquillerend product. Ook om de mascara van mijn wimpers te halen en dat lukt zonder irritatie. Ik heb geen watjes meer nodig en heb het gevoel dat mijn huid op de meest zachte manier van alle make-up ontdaan wordt.

Hij gaat lang mee. Met één fles van 200ml doe ik ongeveer drie maanden.

Minpunten

Qua textuur zijn er aangenamere varianten. Met een waterproof, langhoudende mascara heeft hij het soms moeilijk (lees: je moet goed wrijven alvorens alle mascara van wimpers gehaald is).

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja, ik kòòp hem opnieuw, om de drie maanden.

Een prima product. Doet wat het moet doen. Ik gebruik het als eerste stap van mijn dubbele reiniging. Na het demaquilleren met deze olie, reinig ik een tweede keer met een reinigende gel.

Deep Cleansing Oil – € 33,50 – DHC, Ici Paris XL.

Lees meer beauty reviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '