Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Dit plantaardige product belooft de zwellingen van de huid en de donkere kringen rondom de ogen zichtbaar te verminderen en dat doet het ook echt.'

Flair Beauty testteam: Botanical Kinetics Energizing Eye Creme van Aveda

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Laura (27) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – dagelijks een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.


Botanical Kinetics Energizing Eye Creme van Aveda: 10/10


Prijs/kwaliteit

42 euro is zeker niet weinig voor een tube van amper 15 ml, al heb je er niet veel van nodig. Ik gok dat je er toch zeker zes maanden mee verder kan, en dan is 7 euro per maand natuurlijk niet zo veel.

Geur/textuur

Dit product is volledig geurloos. Hoewel het een crème is, smeert de formule erg vlot en voelt niet vet aan.

Pluspunten

Van deze crème moet je maar heel weinig (letterlijk een speldenkopje op je vinger) te gebruiken voor een doeltreffend effect. Hoewel je oogcrème nooit mag smeren, maar lichtjes moet ‘intokkelen met je vingers, dringt deze formule bijzonder snel in. Mijn ogen zijn duidelijk minder ‘puffy’ ’s ochtends en de kringen errond minder donker. 

Minpunten

Geen.

Zou ik het opnieuw kopen?

Zonder twijfel. 

Dit plantaardige product belooft de zwellingen van de huid en de donkere kringen rondom de ogen zichtbaar te verminderen en dat doet het ook echt. De huid rond m’n ogen is duidelijk minder ‘puffy’ en mijn blik oogt instant frisser. Mijn ervaring met andere oogcrèmes is dat ze vaak te vet zijn waardoor het even duurt voordat ze volledig indringen. Dit product wordt meteen door m’n huid opgenomen. Enkel nog wat concealer erover en ik ben ’s ochtends in nog geen 5 minuten vertrekkensklaar!

Botanical Kinetics Energizing Eye Creme – 42 euro – Aveda, te koop via de webshop.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '