Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Het merk bewijst in Zweden al tientallen jaren zijn dienst, veel producten bevatten beschermende cold cream en de geuren zijn top.'

Flair Beauty testteam: Barnängen-lijn

Chef lifestyle Judith (36) is een beautyaddict sinds ze op haar 14de al stiekem het Estée Lauder-serum van haar moeder gebruikte. Ze test élke mascara en foundation die de redactie bereikt en gebruikt verder nagenoeg geen make-up, maar des te meer skincareproducten. Een verhoogde hartslag wordt bij haar vastgesteld wanneer ze een steengoed budgetproduct ontdekt.


Barnängen-lijn: 9/10


Meestal staat de combinatie ‘Scandinavisch’, ‘nieuw’ en ‘minimalistisch’ garant voor een pittig prijskaartje, maar niet bij deze lijn. 6 euro voor 400 ml douche- of badgel, 8 euro voor de bodylotion en 10 euro voor de olie maakt van deze producten budgettoppers.

Geur/textuur

Wie houdt van zachte, babyachtige cocoongeuren is hier aan het juiste adres. De Sauna Relax-variant ruikt wat frisser, de Midsommar Glow-olie heeft een heerlijk zachte, warmere geur. De andere producten zijn neutraal, maar zacht en ruiken stuk voor stuk vertrouwd. Zo van die geuren waar je een hele dag door aan wil snuffelen, om een herkenbare, vertrouwde geur op te snuiven.

Pluspunten

  • De prijs: voor zulke grote flessen product betaal je weinig. De kwaliteit is ook echt goed: zelfs de droge huidjes van mijn zoontjes zijn na het wassen gehydrateerd.
  • De geuren: het lijkt alsof je de geuren al lang kent: zacht, neutraal, wat katoenachtig.
  • Het gamma: er zijn veel verschillende producten, zodat elk huidtype wel iets vindt dat bij haar past. 


Minpunten

Geen, eigenlijk. Al zou ik reisverpakkingen wel heel handig vinden, om ook op vakantie van de producten te kunnen genieten. 

Zou ik het opnieuw kopen?

Absoluut, al kom je met de douchegel en bodylotion wel enorm lang toe. De flacons zijn bijna 500 ml, dus daar kan je wel een tijdje mee verder.

 

Het is altijd fijn om nieuwe merken te ontdekken, en al zeker als je meteen voelt: dit wordt een love-brand. Meestal is er altijd wel iéts dat niet helemaal je dat is: de geur, de textuur, de te hoge prijs. Dat is hier niet het geval. Het merk bewijst in Zweden al tientallen jaren zijn dienst, veel producten bevatten beschermende cold cream en de geuren zijn top. De producten hebben een beetje van alles: ze hebben een hoge cocoonfactor, ze zijn efficiënt én hebben een mooie packaging.

€ 5,99 voor de Shower Creams en Shower & Bath Gels, 400 ml

€ 7,99 voor de Body Lotions en Body Balm, 400 ml en 200 ml

€ 9,99 voor de Body Oil, 150 ml

Verkrijgbaar bij Di en Delhaize.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '