https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

Het model was op het moment van de modeshow vijf maanden zwanger.

Zwangere Lily Aldridge straalt op de catwalk tijdens Fashion Week

Afgelopen week vond de modeshow van Brandon Maxwell plaats tijdens New York Fashion Week en daarin liep Lily Aldridge mee. Niet zo opmerkelijk, zou je misschien denken, maar het model was op het moment van de show vijf maanden zwanger. Haar beginnende babybuikje was dan ook duidelijk te zien in haar strakke, rode jurk.


Tijdens de modeshow van Brandon Maxwell op Fashion Week liepen er heel wat bekende gezichten mee. Zo kon je onder anderen Gigi Hadid, Bella Hadid en Lily Aldridge herkennen op de catwalk. Die laatste droeg een aanspannende, rode jurk waarin haar babybuikje duidelijk zichtbaar was. Lily is momenteel namelijk in verwachting van haar twee kindje en is nu vijf maanden zwanger. Wij vinden alvast dat de brunette er prachtig uitzag. Aldridge was heel natuurlijk opgemaakt en haar lokken zaten in een strakke middenscheiding. Heel classy, als je het ons vraagt!

Lily zelf was alvast dolgelukkig dat ze nog mocht meelopen in de modeshow. Op Instagram klonk het volgende: ‘Dit is een moment dat ik mij voor altijd zal herinneren. Bedankt Brandon om mij zo te laten stralen en een echte gentleman te zijn!’

Niet de eerste keer


Het is voor het model niet de eerste keer dat ze een modeshow loopt terwijl ze in verwachting is. Zo was ze in december 2011 twee maanden zwanger toen ze op de catwalk liep voor Victoria’s Secret. Lily is ook niet het enige model dat al zwanger op de runway te zien was. Ook Alessandra Ambrosio was met haar babybuikje te zien tijdens de Victoria’s Secret-show en Jourdan Dunn deed het haar voor in 2011 tijdens de show van Jean Paul Gaultier.

Meer Fashion Week: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content