Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

ZIEN: wij zijn helemaal verliefd op deze nieuwe verlovingstrend

Van een piñata in plaats van een bruidstaart tot bruidsmeisjes in jumpsuits: vandaag de dag breekt men steeds vaker met tradities wanneer het op verloven en trouwen aankomt. De nieuwste verlovingstrend? Een ‘omgekeerde’ ring.


Yep, dat lees je goed. Volgens Brilliant Earth, een juwelenlabel uit San Francisco, verkopen de ‘upside-down engagement rings’ sinds een tijdje als zoete broodjes. ‘Dit model is momenteel ontzettend populair bij onze klanten’, aldus Eric Grossberg, een van de twee oprichters van Brilliant Earth.

À la Carrie, maar dan omgekeerd


De ring wordt gekenmerkt door z’n ‘pear cut diamond’ of peervormige diamant. Niets nieuws onder de zon, weten ook ‘Sex and the City’-fans. Wat de ‘omgekeerde’ verlovingsring echter zo uniek maakt, is dat er rondom de diamant nog details worden toegevoegd, zoals een extra bandje, al dan niet bezet met kleinere diamanten.

Bovendien wordt een verlovingsring met een peervormige diamant traditioneel met de puntige kant naar de nagel toe gedragen, terwijl hier de punt naar de handpalm wijst, wat meteen ook de naam van de trend verklaart.

‘Omgekeerde’ verlovingsring


Etsy

‘Omgekeerde’ verlovingsring


Etsy

‘Omgekeerde’ verlovingsring


Diamonds by Raymond Lee

‘Omgekeerde’ verlovingsring


Stone and Strand

‘Omgekeerde’ verlovingsring


Etsy

[td_smart_list_end]

Bron: Pure Wow


Sta je op trouwen? Lees dan ook zeker: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '