Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De launch party vindt deze week al plaats!

EINDELIJK: na Brussel en Antwerpen komt er ook in Gent een Urban Outfitters

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Brussel en Antwerpen zijn al jaren gezegend met een Urban Outfitters, terwijl Oost- en West-Vlaanderen het zonder moesten doen. Maar daar komt nu verandering in, want de Amerikaanse keten opent een derde filiaal in ons land, en dat in Gent!

De tijd dat we speciaal naar Antwerpen of Brussel moeten trekken voor Urban Outfitters is voorgoed voorbij. De gebeden van Oost- en West-Vlamingen zijn gehoord: in Gent opent eind oktober de derde Belgische Urban Outfitters z’n deuren. En dat in de Sint-Pietersnieuwstraat om preciezer te zijn. Daar zat vroeger kledingwinkel Movies.

Launch party

In de buurt bevinden zich al heel wat hippe winkels waaronder Weekday, PIET Moodshop, Ace & Tate, IDA Store en meer. De komst van Urban Outfitters is dus een mooie aanvulling op dat lijstje. Bij Urban Outfitters kan je niet alleen terecht voor kledij, maar ook voor leuke accessoires en decoratie. Bye bye, spaarcentjes!

Wie trouwens als eerste de nieuwe Urban Outfitters-winkel wil bewonderen, kan op woensdag 26 oktober van 17u tot 20u aanwezig zijn op de launch party. DJ Bebebad voorziet ons van muziek, er is een gratis photobooth en je kan er drankjes krijgen. Op donderdag 27 oktober opent het filiaal officieel z’n deuren. Place to be? Sint-Pietersnieuwstraat 5-7 in Gent.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '