Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Hou jij van lopen, springen, klimmen, padellen, fietsen,… én ook van mode? Vuistje!

OPROEP: Flair zoekt sporty spices voor een modeshoot

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Trek jij na je werk liever naar de sportschool dan naar een drink met collega’s? Heb je altijd al eens in je favo magazine willen schitteren? Wie zonet op beide vragen enthousiast ja knikte, leest maar beter heel aandachtig deze oproep. Flair zoekt namelijk sporty spices die voor één dagje model willen zijn op onze sportieve fotoshoot!

Terwijl jouw vrienden na een lange werkdag in de zetel kruipen voor een online shoppingsessie zomerjurken, laat jij je oog liever vallen op een stijlvolle sportlegging en de perfecte sportbeha. Want ja, een sportoutfit mag er net zo mooi uitzien als je dagdagelijkse outfits. Het zorgt zelfs voor wat extra motivatie wanneer je je in het zweet werkt.

Hou jij van lopen, springen, klimmen, padellen, fietsen, … én ook van mode? Dan ben jij de sporty spice die we zoeken voor onze actieve modeshoot. Kan jij je op woensdag 1 juni vrijmaken om naar onze studio in Kontich te komen? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar hallo@jonivandewalle.be met meer info over welke sport(en) je beoefent, enkele duidelijke foto’s en je contactgegevens. Wie weet zien we jou binnenkort wel voor de lens poseren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '