Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Morgane Gielen

Ga je trouwen en ben je recent getrouwd? Schrijf je dan nu in! 😉

OPROEP: Flair zoekt echte bruiden en bruidsmeisjes voor een fotoshoot én modeshow

Catherine Kosters

Ga je trouwen en zou je al eens willen oefenen of ben je recent getrouwd en wil je die magische dag herbeleven? Schrijf je dan in en wie weet, word jij samen met je beste vriendin of bruidsmeisje geselecteerd voor onze Flair x LolaLiza-modeshoot en -modeshow.

In 2022 lanceerden Flair en LolaLiza voor het eerst een eigen trouwcollectie met betaalbare jurken en meer voor bruiden en bruidsmeisjes. Vanwege het succes krijgt die samenwerking een vervolg in 2023. Yay! Omdat iedereen het verdient om te schitteren, casten we echte bruiden en bruidsmeisjes voor onze modeshoot en modeshow. Zin om mee te doen? Dit wil je weten:

  • De modeshoot zal doorgaan in Antwerpen op vrijdag 3 februari 2023. Je dient dus vrij te zijn op deze dag of je vrij te kunnen maken tussen 9 en 17u (ongeveer).
  • De modeshow zal doorgaan op een voorlopig nog geheime locatie op donderdag 9 maart 2023. Je dient dus ook vrij te zijn op deze dag of je vrij te kunnen maken tussen 7 en 14u (ongeveer).
  • Het is helaas niet mogelijk om je slechts voor één van beide data op te geven.
  • In ruil voor je deelname krijg je niet alleen een onvergetelijke ervaring en prachtige foto’s, maar ook een mooie goodiebag mee naar huis.

Ben jij beschikbaar op beide dagen en wil je samen met je beste vriendin of bruidsmeisje ‘I do’ zeggen tijdens onze shoot en modeshow? Laat dan via onderstaand formulier jullie gegevens achter (we vragen in het formulier eerst jou gegeven en vervolgens die van je bruidsmeisje/vriendin):

PS als je geselecteerd wordt, nemen we begin januari contact met je op. Veel succes!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '