Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @wearsrosie/@lauraslittlelocket

Een veelzijdig stuk waar je het hele jaar geniet van hebt!

MUST HAVE: deze rok van New Look is hét item dat je deze winter nog in huis moet halen

Een midirok is een kledingstuk dat niet in je garderobe mag ontbreken. In de zomer kan je het aan met een T-shirt en een leuk sandaaltje. In de winter combineren we het met onze favoriete sweater en een paar enkellaarsjes. Nog op zoek naar een leuk exemplaar? Zoek dan vooral niet verder, want deze rok van New Look maakt momenteel furore op Instagram.


Waarom wij zo gek zijn van midirokken? Je kan ze niet alleen elk seizoen aan, maar ze zijn ook geschikt voor elke gelegenheid. Zo kan je er prima mee gaan werken, maar met de juiste accessoires kan je hem ook stylen voor een avondje op de dansvloer.

Stijlinspiratie


Nu is er een exemplaar dat wel heel populair is en dat is namelijk onderstaande rok van New Look. Bovendien ben je zo meteen mee met een van de grootste trends van 2019 namelijk dierenprints! Op Instagram hebben we het item alvast verschillende keren zien voorbijkomen en hebben we alvast heel wat stijlinspiratie opgedaan. Zo hebben we de midirok gezien in combinatie met een dikke trui en een paar sneakers voor een casual effect. Mag het iets stoerder voor jou? Draag hem dan met een leren jasje.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Last but not least is de rok ook heel budgetvriendelijk. Je kan hem namelijk al online bestellen voor minder dan 25 euro.

Lees ook:

Partner Content

' ' ' '