Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Etam

Van diepe decolletés tot doorschijnende bralettes en van floral tot fluo.

De leukste lingerietrends die we spotten tijdens Paris Fashion Week

Catherine Kosters

Waar was jij ten tijde van de wereldwijde Instagram-panne? Moderedactrice Catherine zat op dat moment tussen de celebs en modellen op Paris Fashion Week. De Live Show van Etam zorgde ervoor dat ze haar social media geen enkel moment miste – al is ze maar wat blij om de lingerietrends van het moment nu eindelijk met ons te delen.

Met celebs als Carla Bruni en Jeanne Damas op de front row en topmodellen Constance Jablonski en Lena Simonne op de runway was het zien en gezien worden aan de magnifieke Opéra Garnier op maandag. De Live Show van Etam vond voor de veertiende keer plaats tijdens Paris Fashion Week en trok een internationaal publiek van celebs, journalisten en influencers aan, waaronder de Belgische delegatie. Dankzij modellen Joy Van Der Eecken en Jenna Peij was ons land ook goed vertegenwoordigd op de catwalk.

De Live Show van Etam staat bekend om zijn muzikale acts – in het verleden gaven onder meer Cardi B en Angèle het beste van zichzelf – en dit jaar trok het merk volop de Franse kaart met artiesten Imany en Juliette Armanet. Australisch houseduo Shouse mocht de show afsluiten met hun megahit ‘Love Tonight’ tijdens een spetterende finale.

Met meer dan vijftig modellen en bijna dubbel zoveel looks hadden we ogen tekort, dus vatten we de Live Show voor jullie samen in zes lingerietrends om zelf te proberen. De styling – van blazer tot tutu – is helaas niet te koop, maar de setjes vind je dit najaar wél in de winkel. Het wordt een hete herfst.

Prima ballerina

Prima ballerina

Prima ballerina

Wit tule en satijn roepen het beeld op van een prima ballerina, terwijl zwarte kant en veren doen denken aan haar Black Swan-alter ego. Welke kleur je ook kiest, een balletreferentie in de vorm van een aanpassende body of striklint oogt altijd elegant. Tutu optioneel.

De naakte waarheid

De naakte waarheid

De naakte waarheid

Carrie Bradshaw introduceerde de naked dress – een truc die Megan Fox nog eens overdeed op de MTV VMA’s vorige zondag – maar Etam heeft de naked bralette. Het transparante topje in kwestie werd vakkundig geshowd door Belgische bombshell Jenna Peij.

Knaldrang

Knaldrang

Knaldrang

Na alle lockdowns is de knaldrang groot, en op lingerievlak mag je dat letterlijk nemen. Fluo beha’s en metallic slips vormen het perfecte basislaagje onder je rave-outfit. Een flashy blazer werkt dan weer goed over een effen beha voor wie houdt van underwear as outerwear.

Florals for Fall

Florals for Fall

Florals for Fall

Bloemenprints keren elk seizoen terug. Etam stelde een boeket in frisse waterverfkleuren samen, maar het was toch vooral de body met paisleyprint en geborduurde herfstbloemen die onze aandacht wist te trekken. Goed nieuws: hij ligt nù in de winkels.

Take the plunge

Take the plunge

Take the plunge

How low can you go? Redelijk laag als het van Etam afhangt. Diepe decolletés creëren een sexy silhouet met Wonder Woman-allures en zijn ook ideaal om aan te trekken onder een feestjurk met plunging neckline dit najaar.

Black & gold

Black & gold

Black & gold

De feestdagen zijn dichterbij dan je denkt, dus plannen we nu alvast onze (onder)outfit voor december. Zwart en goud vormen samen een überchique combo en wij bidden alvast dat de schitterende kamerjas van Constance Jablonksi onder onze kerstboom belandt.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '