Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Clouds of Fashion

Dat wil wel zeggen dat de winkels in Gent en Antwerpen verdwijnen.

Laurentine Van Landeghem ontwerpt ‘Clouds of Fashion’-collectie voor ZEB en maakt zo haar droom waar

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Na vijf jaar, twee winkels, twee pop-ups, drie modeshows en een boek gaat Laurentine Van Landeghem, het brein achter Clouds of Fashion, nog een stap verder in haar carrière. Het merk wordt namelijk overgenomen door ZEB en Laurentine zal de COF-collecties ontwerpen!


Oprichtster van Clouds of Fashion Laurentine Van Landeghem is klaar voor een nieuw avontuur. Vijf jaar na de lancering van haar merk maakt de 26-jarige onderneemster haar ontwerpersdroom waar. Ze gaat namelijk aan de slag samen met modeketen ZEB en ontwerpt haar eigen Clouds of Fashion-collectie. Natuurlijk zal die de gekende COF-stempel dragen. Een combinatie van speelse ontwerpen die stoer en tegelijkertijd girly zijn.

Volgens Laurentine was de doelstelling van Clouds of Fashion zoveel mogelijk mensen bereiken. En dat kan ze op deze manier doen. Vanaf het voorjaar van 2019 kan je bij maar liefst 68 winkelpunten terecht om unieke COF-collecties te shoppen. Ook online zal de lijn beschikbaar zijn.

Grote droom


Laurentine is héél blij met de overname. ‘Een eigen collectie ontwerpen was een grote droom die ik door tijdsgebrek nooit heb kunnen waarmaken. Dat ZEB de verantwoordelijkheid draagt over het logistieke luik en de productie, geeft mij een enorm gevoel van vrijheid. Ik zal terug tijd krijgen om te doen wat ik graag doe’, aldus Laurentine. De creatieve duizendpoot kan zich binnenkort meer focussen op presenteren, vloggen, bloggen en socialmediaconsultancy. Ze zou ook beginnen aan een tweede boek.

Afscheid winkels 


Deze nieuwe stap wil wel zeggen dat we afscheid moeten nemen van het Clouds of Fashion zoals we het kennen. Het merk wordt namelijk volledig overgenomen door ZEB, en de winkels in Gent en Antwerpen verdwijnen. Toch blijft Laurentine zelf het gezicht van en het creatieve brein achter COF. Zo zal ze bijvoorbeeld ook nog de events, zoals de modeshow en de closet sale, blijven managen.

Ook ZEB is blij met de overname van Clouds of Fashion. CEO Luc Van Mol ziet het als een mogelijkheid om nog meer in te zetten op beleving: ‘We bereiken met ZEB een zeer uitgebreid cliënteel en vinden, net als Laurentine, de shopping-experience heel belangrijk. Sociale media en events spelen meer dan ooit een belangrijke rol. Met een bruisende persoonlijkheid als Laurentine aan boord van ZEB hopen we onze brand via deze kanalen verder uit te dragen.’

Stocksale 


Vanaf zaterdag 27 oktober starten de Clouds of Fashion-stores in Antwerpen en Gent met een gigantische stocksale. Allen daarheen, dus!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '