Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Isopix

Zowel Bella als Gigi Hadid gaf gisteren het beste van zichzelf op de catwalk tijdens de voorstelling van Chanels cruisecollectie in Parijs.

Karl Lagerfeld heeft beslist: dit wordt hét modeaccessoire van 2019

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

We zijn nog niet eens halverwege 2018, maar in de modewereld loopt men graag op de zaken vooruit. Zo besliste Karl Lagerfeld gisteravond tijdens de voorstelling van de cruisecollectie van Chanel in Parijs dat de baret hét modeaccessoire van 2019 wordt. Très Parisienne, quoi?


Gisteravond vond in het Parijse Grand Palais aan de Champs Elysées de voorstelling van Chanels jongste cruisecollectie plaats.

Het decor? Een gigantisch schip dat Karl Lagerfeld speciaal voor de show liet bouwen. De 84-jarige (!) Duitser, sinds 1983 creatief directeur van het Franse modehuis, doopte het gevaarte La Pausa , naar het vakantiehuis van Coco Chanel aan de Côte d’Azur.

Celebs op eerste rij


Geen modeshow zonder celebs. Actrices Margot Robbie en Kristen Stewart en it-girl Lily-Rose Depp, alle drie ambassadrice voor Chanel, wilden de show voor geen geld ter wereld missen en vlogen gisteren maar al te graag richting Parijs om onder anderen Bella en Gigi Hadid op de catwalk aan het werk te zien.

Op die catwalk spotten we heel wat mantelpakjes, jasjes en rokjes in tweed – Chanels handmerk – alsook marinestreepjes, witte panty’s (!) en snoepkleurtjes.

Het marinethema – het schip, de verwijzing naar Chanels vakantiehuis aan de Zuid-Franse kust – werd doorgetrokken in de hoofddeksels, want op het hoofd van zowat elk model pronkte een baret. In zwart of wit met een ruitjesmotief of bezet met witte of roze pailletten: wij weten alvast wat ons favoriete modeaccessoire van 2019 wordt.

Chanel Cruise Collection 2019


Chanel Cruise Collection 2019


Chanel Cruise Collection 2019


Chanel Cruise Collection 2019


Chanel Cruise Collection 2019


Chanel Cruise Collection 2019


[td_smart_list_end]

Nog meer mode: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '