Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Voor de sneaker tel je 150 dollar (of zo'n 130 euro) neer.

Jaden Smith lanceert in samenwerking met New Balance een vegan sneaker

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Sneaker lovers, unite: Jaden Smith lanceert in samenwerking met New Balance een dad sneaker en die is helemaal vegan en bestaat deels uit gerecycleerde materialen.


Jaden Smith teasede de afgelopen dagen zijn collab met New Balance. Nu weten we ook wat er precies uit die samenwerking is voortgevloeid en wanneer we het item op de markt kunnen verwachten. Op 24 juli brengt het merk de Vision Racer-sneaker uit, een vegan dad shoe bedacht door de ‘Skate Kitchen’-acteur. Op die releasedatum zal de sneaker beschikbaar zijn in het blauw. Later zullen er ook nog andere kleuren gelanceerd worden.

De NB for Jaden Smith Vision Racer is helemaal vegan en bestaat deels uit gerecycleerde materialen. Volgens Chris Davis, chief marketing officer en senior vice president of merchandising van New Balance, zorgde de collab met Jaden ervoor dat het merk op een andere manier ging denken. ‘Al die dingen hebben ons er echt toe aangezet om anders te denken en een uniek proces mogelijk te maken dat we normaal niet zouden hebben aangenomen onder de traditionele New Balance-richtlijnen’, aldus Davis.

150 dollar


Wie zelf graag zo’n paar sneakers in huis wil halen, moet wel rekening houden met het prijskaartje. Voor de Vision Racer tel je namelijk 150 dollar (of zo’n 130 euro) neer. Of Jaden mensen zal kunnen overtuigen dat geven om de planeet cool is, maakt hij zich geen zorgen. ‘You don’t have to convince people that it’s cool. You just have to make it cool‘, vertelde hij aan de Amerikaanse entertainmentwebsite Complex.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '