Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: The Devils Wear Zara

Onze vingers doen al pijn van al dat scrollen!

TIP: het Instagramaccount ‘The Devils Wear Zara’ moet je volgen als je graag bij Zara shopt

Shop jij graag bij Zara, maar weet je soms niet hoe je een item op een originele manier moet combineren? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Op Instagram kan je nu ‘The Devils Wear Zara’ volgen, een account met outfitfoto’s met enkel en alleen kledij die van de Spaanse kledingketen komt. Olé!


Ga jij wekelijks een keertje langs bij Zara of puilt jouw kledingkast uit met items van de Spaanse kledingketen? Ga dan snel naar Instagram en volg het account ‘The Devils Wear Zara’. De pagina werd opgericht door Mimi Postigo en Lauren Eggertsen en staat volledig in het teken van het merk.

 

Handig voor wie graag een keertje gaat shoppen bij Zara, want op hun account kan je allemaal OOTD-foto’s terugvinden. Zo hoef je geen uren staan twijfelen over wat je die dag moet aantrekken of hoe je een bepaald item nu moet combineren.

 

 

Verder laten Mimi en Lauren ook outfits van andere Zara-lovers op hun Instagramaccount zien. Op die manier krijg je meteen een beter beeld van hoe een stuk er in het echte leven en op iemand met ‘echte maten’ uitziet. Onze vingers beginnen al spontaan te jeuken!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '