Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eastpak

In stijl terug naar school!

COOL: je favoriete schoolrugzak kreeg zonet een hippe update

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Het is voorlopig nog vakantie, maar na Pasen moet je alweer naar school. Wil jij graag in stijl naar de schoolbanken trekken? Dan heeft Eastpak daar ongetwijfeld de oplossing voor, want je favoriete rugzak zag er nog nooit zo trendy uit.


Transparante tasjes zijn al langer hot and happening in modeland, en die trend trekken we deze zomer volledig door naar de festivalweide. Dit seizoen mag de inhoud van jouw rugzak gezien worden en dat heeft zo zijn voordelen. Je kan namelijk in één oogopslag nagaan of je je gsm niet ergens vergeten bent. Wil je rode kaken vermijden? Dan berg je je voorraad tampons wel beter op in een fancy toilettasje.

Lekker nostalgisch


Naast een doorkijkexemplaar uit pvc komt Eastpak dit seizoen ook met überzachte stofjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een model uit suède of badstof? Jawel, de stoffen broekjes waarin jij als kleuter over het strand flaneerde, draag je nu gewoon op je rug. Geen zin om op de festivalweide met een rugzak te zeulen? Opteer dan voor een hippe fanny pack. Zo heb je nog steeds je handen vrij om volledig los te gaan op de muziek van jouw favoriete artiest en maak je jouw festivallook net dat tikkeltje gesofisticeerder. Onze favoriet? De oudroze badstofversie met witte rits.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '