Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

DIY: Sieradentak

Ik heb veel oorbellen, armbandjes en ringen. Die bewaar ik allemaal in mijn sieradenkistje. Best wel zonde eigenlijk, want ze zijn zo mooi en mogen best gezien worden. Daarom heb ik een sieradentak gemaakt voor in mijn kamer. 

Wie had gedacht dat je van zoiets simpels als een tak uit de tuin iets creatiefs kon maken? Zo zie je maar: alles is mogelijk. Ik laat je hieronder zien hoe ik het heb gedaan!

Wat heb je nodig voor deze diy?

– een (stevige) tak

– gekleurde borduurgaren (of wol)

– lijm

– touw

– punaises

Let’s do thisSmeer een klein beetje(!) lijm op de tak en plak één van de gekleurde borduurgaren op de tak.Wikkel de boorduurgaren om de tak en smeer opnieuw een klein beetje lijm eromheen om de garen vast te plakken.Het is aan jou hoeveel kleuren je gaat gebruiken en hoe je de garen wilt wikkelen. Ik heb voor vier kleuren gekozen :).Ik heb een zwart touw gebruikt om de tak vast te maken zodat ik hem kan ophangen.Maar wacht! Toen ik ‘m had opgehangen, vond ik de zwarte kleur saai. Ik vond twee gekleurde linten in mijn sieradenbakje. Die stonden veel leuker (lekker vrolijk). Even een paar sieraden ophangen en klaar is mijn kleurrijke sieradentak.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om kleine spijkertjes te gebruiken zodat je meer sieraden kunt ophangen. Leef je lekker uit en hang je sieraden op!

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '