Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Zeb

Welk stuk is jouw favoriet?

TikTokkers Céline en Michiel lanceren kledingcollectie bij Zeb

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist


Céline Dept heeft op haar TikTok-account, waar ook haar vriend Michiel Callebaut fulltime aan meewerkt, sinds enkele dagen 10 miljoen volgers. En er is nu nog meer goed nieuws, want binnen enkele dagen ligt de eigen kledingcollectie van Céline en Michiel bij Zeb!


Céline Dept en Michiel Callebaut hebben deze week 10 miljoen volgers behaald op TikTok. Maar het koppel kreeg het de afgelopen dagen ook hard te verduren. Na beschuldigingen door een andere YouTuber kregen ze namelijk heel wat haatreacties. Ondertussen heeft het TikTok-duo in een video op de situatie gereageerd. Daaronder schrijven ze ook ‘Probeer altijd positief te blijven’.

En de lancering van hun kledinglijn kan daar goed voor zorgen als je het ons vraagt! Fans van Céline en Michiel kunnen binnenkort zowel een vrouwen- als mannencollectie shoppen bij Zeb en een kindercollectie bij Zeb For Stars. De kledij is nu al deels online beschikbaar op zeb.be en zebforstars.be.

Kleuren zoals lila voor Céline en donkerblauw voor Michiel staan centraal in de collectie. Ook bordeaux, beige en groen vinden we terug bij de mannencollectie. Bij de vrouwencollectie zijn het bloemenprints, ruitjes en denim. Bepaalde items, zoals het blauwe hemd met print, zijn ook unisex. CEMI ligt vanaf 26 augustus in de winkelrekken. Onderstaande items voegen wij alvast toe aan onze wishlist.

Sweatshirt

Sweatshirt

Sweatshirt

€ 54,99

Zeb

Rok met bloemenprint

Rok met bloemenprint

Rok met bloemenprint

€ 39,99

Zeb

Lila T-shirt

Lila T-shirt

Lila T-shirt

€ 29,99

Zeb

Mom jeans

Mom jeans

Mom jeans

€ 59,99

Zeb

Bomberjasje

Bomberjasje

Bomberjasje

€ 69,99

Zeb

Hemd met print

Hemd met print

Hemd met print

€ 59,99

Zeb

Muts

Muts

Muts

€ 19,99

ZebLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '