Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Beeld: Estée Lauder

Deze looks bewijzen dat ze het toonbeeld van natuurlijke schoonheid is.

Estée Lauder strikt de wondermooie Karlie Kloss als gezicht en ambassadrice

Als je wel te vinden bent voor een natuurlijke make-uplook, wordt het tijd dat je wat foto’s van Karlie Kloss gaat pinnen. Als iemand de ‘no make-up-look’ perfect tot leven kan brengen, is zij het wel. Cosmeticamerk Estée Lauder kon zich ook wel vinden in het stralende imago van Karlie Kloss, dus zij kozen het model als hun ambassadrice en als gezicht van de nieuwe campagne.


Als gloednieuw gezicht en ambassadrice van Estée Lauder volgt Karlie Kloss onder meer Kendall Jenner en Joan Smalls op. Haar eerste campagnes voor het beautymerk zullen in juli worden gelanceerd en zullen zichtbaar zijn op digitale en sociale media, op tv en in magazines. Daarnaast zal Kloss ook beautycontent creëren voor Estée Lauder, en dat via haar eigen YouTubekanaal Klossy. Daar publiceerde ze onderstaande video al om de start van haar samenwerking met Estée Lauder aan te kondigen. Leuk weetje: de vrouw die haar ontvangt op haar eerste werkdag in het hoofdkwartier, is de achterkleindochter van Estée Lauder zelf, actrice Danielle Lauder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Wij staan helemaal achter de keuze van Estée Lauder en hopen alvast op een beautytutorial waarin Karlie al haar geheimen prijsgeeft om die typische ultranaturelle make-uplook te creëren. In afwachting daarvan zetten we even haar mooiste rodeloperlooks voor je op een rijtje.

Oh, en hou volgende week zeker Flair.be in de gaten, want wij mochten Karlies geheimen op vlak van beauty- en gezondheidsrituelen persoonlijk ontfutselen.

Peachy blush


Glanzende rode lippen


Highlighter on fleek


Glowy teint


Nude


Mat rood


Less is more


Donkerrode lippen


Glossy Klossy


[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '