Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Slim kopen en combineren

Elke dag leuk en hip en modieus

Je wil er elke dag leuk en hip en modieus en cool en apart... en .. en... bijlopen? Dat kan. Je moet vooral ‘indrukken’ wekken. En dat doe je zo...

  • Beperk je tot één trendy broek en één trendy rok van je lievelingsmerk en combineer met truitjes en vestjes die je nog in je kast hebt
    hangen. 
  • Denk aan outletstores zoals DOD (Leuvensesteenweg 44 in Brussel) en Maasmechelen Village (www.maasmechelenvillage.com) Neem je tijd en zoek naar merkkledij tegen een prikje. 
  • Je zit krap (pfff, einde-van-de-maand-stress) en je wil toch een nieuwe look? Rommel in de accessoires. Met armbanden, sjaaltjes, riempjes kan je véél. 
  • Verkoop je oude kleren aan 2de-handswinkels. Dat budget investeer je dan weer in andere (nieuwe?) spulletjes.
  • Espadrilles zijn licht en luchtig en ideaal voor een zomerse schoen, én goedkoop. Kies een paar met hakken of met plateauzolen voor een chiquere uitstraling.
  • Investeer in een lange jurk. Dé zomertrend. Bij winkels als Mim, H&M, New Look en Mango hangen er
    vind je snel een superjurkje voor € 30. dat jurkje combineer ke met platte schoenen (los), met hoge schoenen of laarzen (geraffineerd), met een vestje (chique) of met een trui (casual).

Nog even dit:
Bezin voor je begint. Koop nooit iets omdat het goedkoop is. Vraag je eerst af of je het écht mooi vindt, en of het te combineren is met je andere spullen.

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '