Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Odette Lunettes

Rep je naar de Meir!

Eline De Munck lanceert vandaag haar tweede Odette Lunettes-collectie

Eline De Munck lanceert vandaag haar tweede collectie van Odette Lunettes. De blondine brengt twaalf verschillende uniseks monturen uit van zowel brillen als zonnebrillen. Deze kan je allemaal bewonderen in haar temporary store op de Meir in Antwerpen.

De eerste collectie van Odette Lunettes was een groot succes. Al verschillende bekende Vlamingen werden met een montuur op hun neus gespot. Onder meer Siska Schoeters, Julie Van den Steen en Evi Hanssen zijn fan.

 Odette Lunette

Naast een collectie van brillen en zonnebrillen lanceert de blondine vandaag ook ‘Odette x YzBel’, een collectie van briljuwelen. Eline werkte hiervoor samen met een Belgisch juwelenmerk. ‘Het leek ons leuk om iets totaal nieuws te doen en de brilketting nieuw leven in te blazen. Zo willen we ervoor zorgen dat brildragers van Odette net dat ietsje meer uitstralen’, aldus Eline De Munck. De collectie bestaat uit 23 vergulde brilkettingen die je kan vasthangen aan je bril, maar je kan de ketting ook als juweel dragen.

 Eline De Munck

Om haar tweede collectie in de kijker te zetten, opent Eline De Munck een temporary store op de Meir in Antwerpen. Vanaf morgen tot en met zondag 5 juni kan je er langsgaan om een bril aan te schaffen of om een praatje te slaan met Eline. Ze is namelijk de hele tijd zelf aanwezig om bezoekers te helpen.

 

Verder kan je de Odette Lunettes-collectie ook online verkrijgen en bij een 60-tal opticiens. Voor meer informatie kan je terecht op www.odettelunettes.com.

 

Wil je nog meer lezen over Eline De Munck:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '