Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: rae_enchantee

Dit schattige handtasje van Primark is overal meteen uitverkocht

De releasedatum van ‘Beauty and the Beast’ komt nu wel héél dichtbij en wij hebben alvast het ideale accessoire gevonden voor wanneer je naar de film gaat kijken. Dit schattige handtasje is gewoon bij Primark te koop, maar je zal wel snel moeten zijn want ze vliegen razendsnel de deur uit.

Wij zijn verliefd op kleine handtasjes en als ze ook nog eens budgetproof zijn dan worden we al helemaal gek. Iets wat ze bij Primark goed begrepen hebben, want de kledingketen heeft een superschattig tasje uitgebracht. Willen wij NU hebben!
 

Verder is het item geïnspireerd op de film ‘Beauty and the Beast’ en het is vrijwel in elke winkel uitverkocht. Niet moeilijk om te begrijpen eens je ziet hoe schattig de handtas is, en al helemaal niet als je weet dat de tas maar zo’n vijf euro kost.
 

Fans zullen dus heel hard hun best moeten doen als ze een exemplaar willen bemachtigen, want de tasjes (ha!) vliegen als zoete broodjes over de toonbank. Wil je er écht eentje in je collectie hebben? Dan kan je altijd eens kijken op eBay, maar daar worden ze wel vijf keer zo duur verkocht... 
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '