Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Primark

Zou jij het kopen?

Dit populaire Primark-jurkje is overal meteen uitverkocht

Je hebt zo van die kledingstukken die iedereen wil hebben en meteen uitverkocht zijn vanaf het moment dat ze in de winkelrekken hangen. Dat was bij dit zomerjurkje van Primark niet anders, en het item wordt ondertussen zelfs verkocht voor het dubbele van de originele prijs op websites zoals eBay.

Nog niet zo lang geleden werd bijna iedereen hysterisch door dit schattige tasje van Primark. De handtas was geïnspireerd op het theekopje uit ‘Beauty and the Beast’ en was in al hun winkels meteen uitverkocht.
 

Een kleine maand later heeft de kledingketen opnieuw een hit uitgebracht. Het jurkje in kwestie is onderdeel van hun zomercollectie en bevat twee van de grootste trends van dit seizoen, namelijk de gingham-print en wijd uitlopende mouwen. Dat het item nog geen twintig euro kost, zal ook wel bijgedragen hebben aan de populariteit, denken wij zo. Goedkope jurkjes voor geen geld? Die kunnen wij maar moeilijk laten liggen.
 

Overal meteen uitverkocht

Het jurkje was te zien in verschillende vrouwenbladen, en een aantal dames was zo slim om de jurk snel in huis te halen. Wie nog een exemplaar wil bemachtigen, kan eens gaan kijken op eBay. Alleen moet je er wel iets voor overhebben, want daar wordt het item voor het dubbele van de originele prijs aangeboden...

 

Nog meer lezen over Primark:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '