https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Zin in een frisse snit voor het voorjaar?

Dit is volgens kappers het kapsel dat iedereen goed staat

Vraag het aan je kapper en hij zal het bevestigen, als er één kapsel is dat iedereen staat – ongeacht de dikte, het volume of de kleur van je haar – dan is het wel de bob. Het kapsel was de afgelopen jaren razend populair, en met reden. De rechte snit op schouderlengte is ultraflatterend én universeel.


Haarstylist Larry King – die regelmatig het haar van Gigi Hadid, Pixie Lott en Zayn Malik onder handen neemt – bevestigt in Glamour: ‘In mijn ogen is de bob het meest tijdloze kapsel ooit. Niet alleen omdat het tien jaar geleden kon en nu ook, maar eveneens omdat het zowel een driejarige als een vrouw van 103 staat. Het is geschikt voor gelijk welke haartextuur en kan zo worden geknipt dat het bij iedere gezichtsvorm past.’

Er bestaan verschillende variaties op de bob, zo kan je gaan voor een korte Française-inspired bob die tot aan de kaaklijn komt, of je gaat voor de lob, de langere bob op schouderlengte. Welke stijl je ook verkiest, zorg er vooral voor dat je kapper rekening houdt met jouw haartype en gezichtsvorm zodat je naar huis gaat met een bob die letterlijk voor jou gemaakt is.

 

Dun haar: Emma Watson


Emma Roberts

Dun haar: Margot Robbie


 

Dun haar: Cameron Diaz


Cameron Diaz

 

Dik haar: Jessica Alba


Jessica Alba

Dik haar: Bebe Rexha


Dik haar: Vanessa Hudgens


Vanessa Hudgens

Dik haar: Karrueche Tran


Krullen: Jennifer Lopez


Jennifer Lopez

Krullen: Nathalie Emmanuel


Nathalie Emmanuel

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content