Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Karine Jackson

Deze haarkleuren worden populair in 2016

Stoppen met snoepen. Meer sporten. Elk jaar opnieuw schrijven we onze goede voornemens op, maar vaak komt er niet veel van in huis. Eentje die we wel met plezier waarmaken? Een nieuwe haarkleur en wel eentje van deze zeven. 
 

Opal hair

Bij opal hair krijgen je lokken een platinablonde basis. Vervolgens worden er roze, blauwe, groene en paarse highlights aangebracht. Belangrijk: het gaat hier wel over zachte, pastelachtige tinten. Supermooi, maar deze haarkleur vergt veel onderhoud dus je zal je kapper nog vaak een bezoekje moeten brengen in 2016.

jennaperryhair_opalhair.jpg NL

Rooting

Vroeger was het not done om met een uitgroei over straat te lopen, maar nu mag ‘ie weer gezien worden. Lijkt het je wel wat? Vraag dan aan je kapper om de aanzet van je haar een paar tinten donkerder te kleuren. Zo creëer je een schaduw en blijft het geheel natuurlijk.

rooting_1hairbygina.jpg NL

Lived in hair

Lived in hair is een combinatie van verschillende technieken. Je krijgt verschillende highlights doorheen je lokken en bovenaan wordt er een uitgroei aangebracht. Er wordt met verschillende tinten gewerkt en zo krijg je een heel natuurlijk resultaat.
 

livedinhair_johnnyramirez.jpg NL

Saturn hair

Bij deze haarkleur werkt je kapper met witte en zwarte tinten. Zo loopt de kleur over van licht naar donker. Het is een haarstijl voor de durvers onder ons, maar je kan het ook subtiel aanbrengen.

karinejackson_saturn.jpg NL

Oil Slick hair

Eentje voor de brunettes onder ons. Er worden verschillende kleuren aangebracht zoals blauw, paars en groen. Het kan heel heftig zijn, maar indien de kleurtjes subtiel worden aangebracht, kan het heel mooi overlopen in je eigen haarkleur.
 

haileymahonehair_oil.jpg NL

Crystallizing

Ziet je haar er soms dof en futloos uit? Dan is crystallizing misschien wel wat voor jou. Tijdens dit proces worden je lokken eerst gebleekt voor ze opnieuw gekleurd worden. Als finishing touch wordt er soort van gloss aangebracht. Zo blijft je haarkleur mooi en glanzend.
 

hairstory_crystal.jpg NL

Shimmering hair

Net zoals bij de vorige haarkleur krijgen ook hier je lokken een mooie glans. Wel heeft die glans hier een speciaal kleurtje. Voorbeelden zijn koraal, rosé goud of zelfs lila. Let er wel op dat de kleur past bij de ondertoon van je huid. 
 

chadkenyon_shimmer.jpg NL

Zin in een andere snit? Deze 7 kapsels worden waarschijnlijk superpopulair in 2016

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '