Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Hello J. Lo glow!

Deze 6 herfstige dingen moet je eten voor een glowy huid

Met koude lucht, wind en regen krijgt je huid het zwaar te verduren in het najaar. Je gelaat goed verzorgen met producten is één ding, maar vergeet niet dat je voeding ook een grote invloed heeft op je velletje. Eet deze 6 herfstige groenten en fruit om te voorkomen dat je huid er dof en vermoeid gaat uitzien.

Zoete aardappel

Zoete aardappel

De vitamine C in zoete aardappel geeft je huid een gezonde teint en helpt haar om collageen aan te maken en zo rimpeltjes te voorkomen.

 

Biet

Bieten bevatten antioxidanten die de huid kalmeren, helpen tegen uitdroging en je een stralende en egale teint geven.

 

Appel

Ook appel bevat veel vitamine C en heeft bijgevolg hetzelfde effect op je huid als zoete aardappel.

 

Snijbiet

Snijbiet

Met groene bladgroenten kan je niets slecht doen. De bladeren van snijbiet zitten vol vitamine E wat je huid helpt om vocht vast te houden waardoor ze minder snel uitdroogt en beter beschermd is.

 

Pompoenzaad

Pompoenzaadjes zijn ideaal om op je slaatje te doen. Ze bevatten tal van vitamines en mineralen die je helpen om nieuwe huidcellen en collageen aan te maken. Resultaat: een elastischer en soepeler huid.

 

Pompoen

Pompoen kan je perfect gebruiken in DIY-gezichtsmaskers. Je kan gelijk welke soort ook gewoon opeten om je huid te helpen. De stoffen in de groente helpen de olieproductie van je huid te reguleren en acne tegen te gaan.

 

Deze 20 dingen moet je eten tegen puistjes.

En dit moet je eten om je haar sneller te doen groeien.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '