Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

55% Europese vrouwen kleurt haar

Delicate kleuren = speciale behandeling

Wist je dat slechts de helft van de vrouwen hun gekleurd haar goed verzorgen? En slechts 37% die hun natuurlijk haar voeden zoals het moet . De voornaamste vijanden van kleur zijn water, licht en lucht. Laat dat nu juist de dingen zijn waarvan wij leven! What to do?!

L’Oréal Professionnel stelt bovenop het gamma Vitamino Color een verzoriging voor bestemd voor haren met delicate kleuren die gevoelig zijn voor verbleken.

Behandel uw gekleurde haren met delicate color zoals de mooiste kasjmier!

De kleurstoffen worden dagelijks aangevallen en verdwijnen dus geleidelijk aan. Gekleurd haar verbleekt (verlies van weerschijnen) en het haar verkleurd. Door een minder goede fixatie van de kleurstoffen in de vezel hebben de kleuren met warme weerschijnen de neiging om te verbleken en snellet te verkleuren dan de basistinten. Het is vooral het effect van water op de vezel dat de oorzaak is.

Delicate color biedt een nieuwe, sulfaatvrije basis geformuleerd op basis van taurine om de film op het haaroppervlak te beschermen en de water insijpeling in de vezel te bepereken. De shampoo heeft een smeuïge en doorzichtige textuur. Zelfs de meest kwetsbare kleuren blijven lang intens en glanzend.

Wij deden de test, oordeel: grote onderscheiding!

Voor meer info surf naar www.lorealprofessionnel.be

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '