Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dé truc voor natuurlijke wenkbrauwen

Weinigen onder ons zijn gezegend met perfect gevormde wenkbrauwen. Wij hebben dé secret trick gevonden om ze subtiel voller te maken en toch nog natuurlijk te laten lijken: ombre wenkbrauwen.

Laat je niet afschrikken door de term, want van dat ombre effect zie je eigenlijk helemaal niets. De bedoeling is dat je de buitenste helft van je wenkbrauwen donkerder maakt dan de binnenste helft. Je kan gebruik maken van twee verschillende tinten wenkbrauwpotlood of -poeder. Of je kan ook gewoon alleen maar de buitenste helft van je wenkbrauwen bijtekenen.

 

Stap 1

Gebruik een wenkbrauwborsteltje om je haartjes naar boven te kammen, zo lijken je wenkbrauwen meteen voller.

 

Stap 2

Kies voor een wenkbrauwpotlood of – poeder dat maximum één tintje donkerder is dan de natuurlijke kleur van je wenkbrauwen. Begin ongeveer op twee derde van je wenkbrauw, net voor de boog, vul eerst zachtjes in en druk wat harder naarmate je naar de buitenkant gaat. Vooral je wenkbrauwboog moet je duidelijk benadrukken.

 

Stap 3

Werk af met een fixerende wenkbrauwgel, transparant of in de kleur van je wenkbrauwen. Zo blijven je haartjes op hun plaats en blijft de kleur langer zitten.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '