Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Trends en tips

De kerstlook van Dior

Wil jij tijdens de feestdagen ook de show stelen met sprankelende make-up? De kerstlook van Dior oogt feeëriek en supervrouwelijk, ideaal voor een WOW-effect! Sylvie Coussement, make-upartiest bij Dior, geeft tips voor een geslaagd uiterlijk all night long!

De kerstlook van Dior

Dit jaar koos Dior voor opvallende frisse tinten in combinatie met zwarte accenten. Glitters op je wangen, lippen of in je decolleté zorgen voor een extra feestelijke touch.  

Hét item uit de gelimiteerde kerstcollectie is ongetwijfeld de Night Diamond, een poeder dat je subtiel op je wangen en je decolleté aanbrengt . Zet je liever je ogen in de kijker, dan is de Liner Silver Light misschien iets voor jou. De Sparkle Shine lipgloss staat dan weer garant voor glamoureuze lippen.  

Hoe zorg je ervoor dat je make-up de hele avond intact blijft?

Belangrijk is om de avond voor het feest je huid goed te verzorgen. Dit doe je door te scrubben en een hydraterend masker te gebruiken.

Op de dag zelf breng je best eerst een goede anti-rimpel- of hydraterende crème aan. Vervolgens is de keuze van de kleur van groot belang. Ga voor een teint die zo dicht mogelijk bij je natuurlijke huidskleur aanleunt, kies zeker niet voor een donkerder alternatief. Met wat poeder hier en daar zorg je ervoor dat je maquillage langer intact blijft. Ten slotte kan je een beroep doen op de Night Diamond, die je look net dat tikkeltje extra geeft.
 

De ogen nu: zorg ervoor dat je eerst je oogleden bepoedert. Het is ook een goed idee om bijvoorbeeld de waterproof oogschaduw Eye Show te gebruiken.

 

 

Wil je een onweerstaanbare mond, dan kan je hem best eerst met een potlood bewerken, vooraleer je lippenstift aanbrengt. Het is raadzaam om je lippen vervolgens in te poederen en ze dan opnieuw te stiften. Met een likje van de Sparke Shine op het einde ben je helemaal klaar om de bloemetjes buiten te zetten!

 

Meer info over de producten vind je op de website van Dior!

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '