Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

De kapper van Lauren Conrad onthult haar geheimen

Lauren Conrad is onze favoriete ster uit 'The Hills'. Wij zijn helemaal weg van haar persoonlijkheid en stijl maar het meest nog van haar haren. Ze ziet er altijd fabulous uit en daar heeft haar kapper Kristin Ess veel mee te maken. We lijsten haar tips op.

De perfecte ombre

lauren conrad ombre peach

LC heeft steeds de perfecte ombre. We absolutely loved haar peachy variant. Kapster Ess bekwam de kleur door geel, roze en een beetje fuschia te mengen. Haar truc om een dromerige en naadloze ombre te bekomen? Een beetje water toevoegen aan het kleurenmengsel! Eén tip: do not try this at home: geel, roze én fushia? Laat dat maar over aan je kapper.

 

 

 

Het perfecte opsteekkapsel

Lauren Conrad opsteekkapsel

Voor het perfecte opsteekkapsel krul je de haren eerst (zonder een product te gebruiken) en laat je de puntjes onaangeroerd. Maak een kleine, rommelige dot aan één kant, onderaan je hoofd. Neem middelgrote stukjes haar in de buurt en drapeer ze over de knot. Steek ze vast met speldjes. Hoe meer je naar voren werkt, hoe kleiner de stukjes haar en hoe meer je je plukjes draait. Maak de lokken niet te stevig vast, zodat het er moeiteloos uitziet. En 'vergeet' hier en daar een plukje haar voor extra nonchalance.

 

De ideale lengte

Lauren Conrad extensions

Geloof het of niet, miss Conrad heeft extensions! En het feit dat die er zo natuurlijk uitzien, zegt veel over haar topkapper. Ess vindt het allerbelangrijkst bij extensions dat je de kleuren perfect laat matchen met de natuurlijke haarkleur. En het plaatsen gebeurt op een bepaalde manier en in een patroon. Voor een natuurlijk effect laat je soms wat meer ruimte tussen de extensions, terwijl ze op andere plekjes net dicht op elkaar moeten zitten.

 

 

 

De perfecte vlecht

Lauren Conrad vlecht

Als je de perfecte, nonchalante vlecht wil maken, begin je door één van de drie delen op voorhand apart te vlechten. Maak dat deel weer wat losser met je vingers en vlecht daarna op de klassieke manier. Zo krijg je extra textuur en die ultieme out of bed look!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '