https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube: Michelle Phan

COOL: YouTube lanceert een online opleiding voor beautyvloggers

YouTube is de place to be voor make-uptutorials. Je kan er alles leren over beauty, en dat rechtstreeks via professionals zoals bijvoorbeeld Michelle Phan. Nu geeft YouTube samen met L’Oréal Paris tien meisjes de kans om net zo goed te worden zoals hun idool.

YouTube en L’Oréal Paris lanceren een online opleiding in de maand juni. Tien lucky ladies uit Parijs krijgen de kans om zich in te schrijven voor het programma. Op dit moment zijn er nog gesprekken om de cursus uit te breiden naar andere landen. Er is dus nog hoop!
 

De opleiding duurt zes maanden en ziet er allesbehalve makkelijk uit. Zo krijgen de dames les van enkele hooggeplaatste personen van zowel YouTube als L’Oréal Paris. Zo komen ze alles te weten over hoe ze zelf een succesvol YouTube-verhaal kunnen creëren. Op het einde van het project krijgen alle deelnemers een ‘BeautyTube’-certificaat. De naam alleen al!
 

Wij kunnen ons dus voorlopig nog niet inschrijven, maar gelukkig voor ons is er beautyredactrice Charlotte, die ons alle kneepjes van het vak leert in haar tutorials. Bekijk ze hier.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content