Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: theouai

Willen wij NU proberen

COOL: er bestaat nu ook droogshampoo in moussevorm

Wanneer je even geen zin hebt om je haren te wassen, is droogshampoo een echte lifesaver. Je lokken zijn niet meer vettig én je krijgt er extra volume van. Wij zijn dan ook steeds op zoek naar andere topproducten die ervoor zorgen dat we een wasbeurt kunnen uitstellen. Enter: Ouai Dry Shampoo Foam.

Je hebt geen zin om je haar te wassen, maar je moet echt de deur uit? Droogshampoo to the rescue! Alleen maken veel producten je haar niet echt schoon, maar geven ze je lokken een frisse geur en look. Net daarom heeft Jen Atkin, haarstyliste van onder andere de Kardashians, haar eigen droogshampoo op de markt gebracht.
 

Haar droogshampoo verwijdert olie en restjes product effectief uit je lokken. Je haar ziet er dus niet alleen proper uit, maar is het ook echt. Door de Ouai Dry Shampoo Foam kan je je haar makkelijk opnieuw stylen en dit zonder dat je het moet wassen. Yay!
 

Het coolste van allemaal? Het gaat niet om een poeder of een spray, maar om een droogshampoo in moussevorm! Het schuim bevat verschillende ingrediënten die je lokken zuiveren, hydrateren én beschermen.  Pluspuntje: het spul ruikt echt héérlijk.
 

Helaas is er één nadeel. De producten van Ouai worden voorlopig nog niet in België verkocht. Kijk daarom als je op vakantie bent zeker uit naar de haarproducten van Jen Atkin. Redactrice Sandie kocht in Australië de wave spray en is he-le-maal verkocht.
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '