Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Conchita Wurst steelt show op de catwalk

Catherine Kosters
Celebs, journalisten en fashion insiders kwamen de voorbije dagen samen op de coutureweek in Parijs, waar een select clubje ontwerpers en modehuizen hun kostbaarste creaties toonden.  Op de catwalk van Jean-Paul Gaultier een wel heel opvallend model, met baard. Niemand minder dan Conchita Wurst!

Conchita WurstOntwerper Jean-Paul Gaultier is al langer fan van Conchita Wurst. "Ik ontmoette Conchita voor het eerst twee jaar geleden, toen ze naar een van mijn coutureshows kwam," vertelde de Fransman aan Britse krant The Independent, "Ik was gek op haar look en toen ik hoorde dat ze voor Oostenrijk naar het Songfestival zou gaan was ik in de wolken. Dan won ze nog eens en was ik helemaal blij!"

 

Volgens JPG is de zangeres een echte couturevrouw, die er geweldig uitziet in de dure, volledig met de hand gemaakte jurken. Conchita mocht het defilé van Gaultier sluiten, een hele eer die voordien ook zangeres Beth Ditto en burlesquedanseres Dita Von Teese al ten beurt viel. Ze droeg een indrukwekkende zwarte outfit met handschoenen en een sluier

 

Jean-Paul was zelf even hard onder de indruk van het LBGT-icoon als het publiek en knielde zelfs voor zijn muze van het moment op de catwalk.

 

And they lived happily ever after...

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '