Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Kleurrijk patchwork

Collectie van winnares ‘de designers’ in JBC

De winnares van het VTM-programma “de designers” is eindelijk bekend. Na tien superspannende afleveringen mag An Buermans zich eindelijk jbc-designer noemen!    

Tien afleveringen lang keken we in spanning toe hoe twaalf designers het beste van zichzelf gaven in de hoop de titel van “dé designer” binnen te halen. Maar het was An Buermans die de jury wist te overtuigen en zichzelf vanaf nu een echte designer mag noemen. 

De 27-jarige An Buermans heeft altijd al een passie gehad voor mode. In het secundair onderwijs koos ze dan ook zonder enige twijfel voor plastische kunsten met optie mode. Na haar studies kwam ze in de horeca terecht, maar de fashion kriebels bleven haar prikkelen.

Haar deelname aan het VTM-programma “de Designers” was dan ook haar ultieme kans om te bewijzen wat ze waard is als ontwerpster. Ans collectie straalt één en al persoonlijkheid uit. Ze kiest resoluut voor veel kleur en patchwork wat een frisse en vrolijke toets geeft aan elk kledingstuk.

ensemble

An durft duidelijk spelen met kleur. Zacht roze gecombineerd met een fris lentegroen en een funky paars. Het kan allemaal.

 

 

kleedje

Dé favoriet van de redactie. Een ruitjespatroon wordt vlot gecombineerd met een bloemen- en bolletjesmotief. Jeugdig, fris en je wordt er zo vrolijk van.

kleedje

Dé favoriete outfit van Franscesca Van Thielen. “Die roze pofbroek vind ik werkelijk super! Ik ga ze meteen kopen als ze in de winkelrekken hangt.”

 Wij zijn alvast overtuigd van haar collectie. Wat is jouw mening over Ans ontwerpen? Laat het ons weten. 

Bekijk hier de volledige collectie.
de designers
Myspace An
Facebook An
logo de designers

Partner Content

' ' ' '