Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: Maybelline

Of de producten ook bij ons te koop zullen zijn, is nog even afwachten.

COLLAB: Maybelline en Puma brengen samen een make-upcollectie uit

Gisteren heeft Maybelline aangekondigd dat het samen met Puma een make-upcollectie op de markt brengt. Een onverwachte match, maar de 12 items die ze hebben voorgesteld, zien er alvast veelbelovend uit.


Ongeveer een dag geleden heeft Maybelline laten weten dat het in zee gaat met Puma. De collectie bestaat uit twaalf items die een sportsessie zonder moeite zouden moeten kunnen overleven. Alle items zijn namelijk zo ontworpen dat ze water- en zweetbestendig zijn. Ook beloven ze dat de kleuren na een tijdje niet zullen vervagen.

PUMA x Maybelline


Natuurlijk is het beter om tijdens het sporten geen make-up te dragen, maar voor wie zich zonder niet zo op haar gemak voelt, is dit wellicht een goede oplossing. In de collab zitten vier oogschaduwsticks, een highlighterstick voor het gezicht, vijf lippenstiften, een highlighter in poedervorm en een mascara.

https://www.instagram.com/p/BsvNyXkgTRa/

Verder is het Adriana Lima die zich het gezicht van de collectie mag noemen. De producten zelf komen er begin volgende maand aan, maar voorlopig staat een lancering in ons land niet op de planning. Duitsland en het Verenigd Koninkrijk staan wel op het lijstje. Daarnaast kan je de producten ook online bestellen. In de comments zijn er alvast veel enthousiaste reacties te lezen en vragen mensen zich af wanneer de lijn in hun land beschikbaar zal zijn. Hopelijk overwegen ze bij Maybelline en Puma dan ook om de collab uit te breiden.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '