https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pinterest

Ga jij ze dragen?

Catwalk It Yourself: de trendkleuren van dit seizoen

Een nieuw seizoen betekent nieuwe trendkleuren, en dat is voor deze lente en zomer niet anders. Natuurlijk blijven basic kleuren populair, maar wie durft, kan deze zomer voluit kleur bekennen. In een eerder artikel had ik het al over de vijftig tinten roze die de catwalks overspoelden, en vandaag staan twee andere trendkleuren in de spotlights. Kleurt jouw wereld binnenkort ook roze, geel of khaki?

Na een periode vol grijs, wit en zwart komt er nu eindelijk weer wat kleur in het straatbeeld. En als we het doen, doen we het goed, moet de modewereld gedacht hebben: naast knalkleur roze is nu ook geel in allerhande variaties helemaal in. Ik hoor je al denken: geel en roze, dat kan best heftig worden, en het is een beetje laat om er nog als een paasei bij te lopen. Gelukkig is er nog een derde kleur die iets minder opvallend is en die bovendien perfect combineert met everything pink en yellow: kaki.

 

We all live in a yellow submarine

Trendkleuren zomer

Foto's: Pinterest

Goed nieuws voor iedereen die houdt van zonnige kleuren, want met die kleur ben jij het zonnetje in huis en ver daarbuiten. Van pastel tot fel, er is nu een geeltint voor iedereen, wat je huidskleur ook is. Het vaakst gezien zijn volledig gele silhouetten, en dan vooral jurken. De lengte varieert vaak, maar één ding hebben de meeste gemeen: ze zijn flowy en zwierig, dus ideaal voor een zomerwandeling in de stad of op het strand.

Natuurlijk kan je het ook rustiger aan doen met bijvoorbeeld een oversized trui of een eye-catching handtas. Vrolijk word je er sowieso van, en is dat niet de bedoeling van je outfit?

 

Army vibes

Trendkleuren zomer

Foto's: Pinterest

Kaki als neutrale kleur van het seizoen? Wij dachten van wel! Het is weer eens iets anders dan gewoon grijs of zwart, en toch niet zo opvallend dat de kleur meteen in het oog springt. Bovendien geeft kaki in no time een stoere army vibe aan je look. Perfect voor dagen waarop je aan de wereld wil tonen dat jij geen katje bent om zonder handschoenen aan te pakken.

We zagen heel wat volledig kaki silhouetten op de catwalk, van bad-ass two pieces tot jurken geschikt voor een echte warrior prince(ss), inclusief tule. Kaki combineert trouwens geweldig met knalkleuren en is dus ideaal voor wie twee trendy vliegen in één klap wil slaan: je draagt gewoon alle trendkleuren van het moment samen. Embracing the rainbow life, one outfit at a time! 

 

Trendkleuren zomer

Foto's: Pinterest

 

Tekst: Joppe De Campeneere

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content