Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty Images

Ga jij voor ruches of verkies je strakke lijnen?

Trouw jij in het najaar van 2020? Hou deze 9 bruidsmodetrends dan zeker in de gaten

Vorige week werden in New York de najaarscollecties van onze favoriete bruidsmodelabels voorgesteld tijdens Bridal Fashion Week. Stap jij in het najaar van 2020 in het huwelijksbootje? Dan raden we je aan deze 9 bruidsmodetrends zeker te noteren!

Trend 1: kort, korter, kortst


If you got it, flaunt it. Waarom je mooie benen verstoppen onder een lange jurk of rok? Wij spotten meerdere korte bruidsjurken op de catwalk, en zeg nu zelf: zijn ze niet prachtig?

Gezien bij: Hayley Paige, Viktor & Rolf en L. Wells.

https://www.instagram.com/p/B3UrnT_pd3v/

Trend 2: ik zie, ik zie wat jij niet ziet


Kijk, het is niet omdat je in het huwelijksbootje stapt dat je eruit moet zien alsof je gaat toetreden tot het klooster. Waarom zou een bruid niet sexy mogen zijn? Onderstaande half transparante jurken laten alvast niet veel aan de verbeelding over.

Gezien bij: Berta, Julie Vino en Kate McDonald.

Trend 3: decolleté à volonté


Wij zagen opvallend weinig bustierjurken op de catwalks tijdens de recentste Bridal Fashion Week. De V-hals daarentegen is populairder dan ooit. Je kiest helemaal zelf hoe diep je decolleté mag gaan.

Gezien bij: Jenny Yoon, Sophie et voilĂ  en Berta.

Trend 4: off-shouldermouwen


Off-shouldermouwen zijn al langer een trend in de wereld van de bruidsmode, maar komend najaar zijn ze sexier dan ooit. De mouwen hangen niet meer ter hoogte van de schouder, maar bungelen eerder aan de ellebogen. Het zoveelste bewijs dat een bruid op haar huwelijksdag zeker sexy mag zijn (zij het op een stijlvolle manier).

Trend 5: two piece


Is het een two piece of niet? Verschillende labels laten ons volgend najaar in de waan. Of je nu voor een jurk met cut-outs kiest of een top-en-rok-combinatie, de boodschap is duidelijk: je middenrif mag gezien worden!

Trend 6: het Meghan-effect


Hun huwelijk dateert alweer van mei 2018, maar Harry – en dan vooral – Meghans bridal look blijft inspireren. Zowel haar eerste jurk met boothals van Givenchy, als haar halterjurk getekend door Stella McCartney werd door menig bruidslabel lustig gekopieerd.

Gezien bij: Alёna Leena, Valentini Spose en Sophie et voilà.

Trend 7: strakke lijnen


Geen fan van tierlantijntjes zoals kant, tule en parels? Geen nood, wij zagen meerdere labels waarbij strakke lijnen de catwalk regeerden.

Gezien bij: Prea James, Lela Rose en Alexandra Grecco.

Trend 8: de kers op de taart


Je hoeft heus niet in twéé bruidsjurken te investeren. Het budgetvriendelijke alternatief? Gooi een blouse, jasje of cape over je jurk. Liefst een transparant exemplaar, uit organza of kant. Het zou namelijk zonde zijn om je trouwjurk volledig te verstoppen. Tegen het avondfeest mag ie weer uit, zodat je alle vrijheid hebt om te kunnen dansen.

Gezien bij: Lela Rose, Prea James en Costarellos.

Trend 9: ruches


Aan de mouwen of ‘de staart’ van je jurk: ruches zijn hotter dan ooit. Zou de dansende emoji er voor iets tussen zitten? ??

Gezien bij: Viktor & Rolf, Sebastien Luke en Ines Di Santo.

Bruid in spe? Lees dan ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '