https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Zara

Come to mama!

Dit zijn momenteel de best verkochte schoenen bij Zara

Elk seizoen zijn er bij Zara enkele items die je gewoon moet hebben. Vorig jaar was iedereen wild van dit roze bikerjasje en deze fleurige schoenen, en ook voor dit najaar hebben we de eerste must have al gespot.


Als het op modetrends aankomt, kijken we vaak af bij onze collega’s uit de Verenigde Staten. In Amerika worden alle trends geboren en vervolgens komen ze enkele maanden later overgewaaid naar ons land.

Wil je er komend najaar helemaal fashionable bijlopen? Kijk dan zeker eens op de Amerikaanse website van deze populaire kledingketen. Op hun Zara-site kan je namelijk een sectie ‘Bestsellers’ terugvinden. Hier kan je een handig overzichtje vinden van de meest verkochte items van dat moment.

Hot right now


Om een dikke winterjas te kopen, is het misschien nog te vroeg, maar schoenen kan je op elk moment in je digitaal winkelmandje gooien. Ben je nog op zoek naar een statement piece om je outfit helemaal af te maken? Kies dan voor deze fluwelen ballerina’s. De zwarte strik geeft ze nét dat tikkeltje meer en ze kosten nog geen 30 euro. Come to mama!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content